Een uitzondering voor bescherming van gedeelde mappen tegen externe encryptie maken:

Het uitsluiten van een map kan foutieve identificaties verminderen als uw organisatie gegevensencryptie gebruikt bij het uitwisselen van bestanden met behulp van gedeelde mappen. Gedragsdetectie kan bijvoorbeeld foutieve identificatie opleveren wanneer de gebruiker werkt met bestanden met de ENC-extensie in een gedeelde map. Dergelijke activiteit komt overeen met een gedragspatroon dat typisch is voor externe versleuteling. Als u bestanden in een gedeelde map hebt versleuteld om gegevens te beschermen, voegt u die map toe aan uitzonderingen.

Een uitzondering maken voor de bescherming van gedeelde mappen met behulp van de Beheerconsole (MMC)

Een uitzondering maken voor de bescherming van gedeelde mappen met behulp van de Webconsole en Cloudconsole

Een uitzondering maken voor de bescherming van gedeelde mappen in de programma-interface